Solutii Financiare


solutii financiare cabinet stomatologic deltaLa Delta Clinic Dent te poti bucura de toate tipurile de servicii si solutii financiare pe care societatea moderna le ofera. Serviciile prestate se pot achita cash, prin card bancar sau prin transfer bancar. Deasemenea oferim flexibilitate atunci cand vorbim de costul anumitor servicii. Pentru toate serviciile stomatologice plata se poate face si in rate fara dobanda, astfel avand posibilitatea de a alege varianta cea mai potrivita in cazul dumneavoastra si nu doar cea mai ieftina.

 

Solutii financiare oferite

Abonament stomatologic – abonamentul stomatologic este calea spre un zambet de invidiat. Achizitionand un abonament stomatologic beneficiezi de cele mai bune preturi in cele mai bune conditii pentru servicii stomatologice. Astfel ingrijirea dintilor tai devine o datorie pt noi.

plata prin card bancar in rate

Plata in rate – plata in rate a tuturor serviciilor stomatologice. Daca ai un Card Avantaj sau un Star BT poti platii in rate fara dobanda. Pentru posesorii de Card Avantaj numarul ratelor este de 6 iar pentru cei care detin un card bancar Star BT numarul ratelor este de 3. Daca nu deti inca un card poti obtine mai multe informatii in cabinetul stomatologic sau accesand pagina Card Avantaj sau Star BT

plata in rate cabinet stomatologic

Desi momentan inactiva Campania ” DoneZZambete ” intentioneaza sa aduca impreuna atat pacientii care au nevoie de o sustinere financiara cat si persoanele care pot ajuta in acest sens. Pe viitor intentionam sa putem oferi acest serviciu persoanelor care nu isi pot permite tratamentele de baza in ceea ce priveste redarea functiei masticatorii si posibilitatea de reintegrare sociala.