Cat costa un aparat dentar-pret aparat dentar

Pret aparat dentar-Cat costa un aparat dentar?

Aparatul dentar a evoluat mult de la aparitia lui. In momentul de fata ele sunt realizate din diferite tipuri de materiale si se pot pozitiona fie pe fata vestibulara ( fata vizibila a dintilor) sau mai nou pe fata orala a dintilor ( partea interioara a dintilor).

 

Pret aparat dentar fix

Cele pozitionate pe vestibular sunt realizate din metal, aparat dentar metalic, din ceramica, aparat dentar ceramic sau din safir, aparat dentar din safir. In functie de materialul ales, pretul aparatului dentar fix, in clinica noastra, variaza astfel:

  • Pret aparat dentar metalic 2500 lei
  • Pret aparat dentar ceramic 3000 lei
  • Pret aparat dentar safir 3500 lei

Cele pozitionate pe parte interioara a dintilor sunt urmatoarele: aparat dentar Incognito si aparat dentar STB.

Pretul acestora in clinica dentara Delta Clinic Dent este urmatorul.

  • Pret aparat dentar Incognito 0000 lei
  • Pret aparat dentar STB 0000 lei

 

Pret aparat dentar mobil

Aparatul dentar mobil se adreseaza in special copiilor.

  • Pret aparat dentar mobil 1000lei

 

Variati pret aparat dentar

Pretul aparatelor dentare pote varia in functie de complexitatea fiecarui caz, motiv pentru care cele exprimate anterior sunt cu titlu informativ. Aceste preturi sunt pentru o singura arcada dentara iar numarul mai mare sau mai mic de braketi nu influenteaza pret aparat dentar.
Trebuie stiut faptul ca pe langa pretul aparatului dentar ,se adauga initial si pretul dosarului ortodontic, care se plateste catre centrul radiologic unde se face acesta.

Deasemenea, in functie de frecventa controalelor, se mai adauga 75 lei la fiecare sedinta pentru schimbarea elasticelor si pentru controlul ortodontic. Pret aparat dentar scade in perioada cand acest serviciu stomatologic este implicat intr-o promotie. Lunar cabinetul nostru stomatologic ofera promotii stomatologice.

Puteti accesa si meniul Solutii Financiare unde gasiti modalitati de a va reduce costul diferitelor manopere. Astfel puteti platii apartul dentar cu reducere sau cu posibilitatea de plata esalonat.

Programeaza-te acum !

 

Articole similare: