Fatete dentare pret

Fatetele dentare sunt componente estetice, realizate din diferite tipuri de materiale. Prin folosirea acestora se doreste imbunatatirea aspectului dintilor. Pentru fatete dentare, pretul tine cont de mai multe criterii printre care materialele folosite, cunostintele practicianului, tehnologia folosita.

Cost fatete dentare Pret detaliat

fatete dentare pret bucurestiLa fatete dentare pret ul este determinant de calitatea materialelor folosite pentru realizarea lor. Cand vorbim de materialele folosite, ne referim atat la materialul propriu zis  cat si la tehnologia necesara realizari fatetelor dentare. Vorbim aici de notorietatea medicului cat si a laboratorului de tehnica dentara.

Fatete dentare pret | compozit

Fatetele dentare din compozit sunt varianta cea mai economica. Ele sunt realizate fie direct in cabinetul stomatologic de catre medicul dentist, fie de tehnicianul dentar in laboratorul de tehnica dentara. Pretul pentru fatete dentare de compozit, in functie de tehica utilizata, variaza intre 250 lei si 450 lei. Acestea sunt cimentate pe suprafata dintilor slefuiti sau in cazul celor care nu necesita slefuire, direct pe smaltul demineralizat.

Fatete dentare pret | ceramica

Pretul pentru fatetle dentare ceramice este ceva mai ridicat fata de cele de compozit. Acest tip de fatete dentare se realizeaza numai in laboratorul de tehnica dentara. Si in cazul acestor fatete dentare, pret.ul variaza de la 700 lei la 900 lei. Avand in vedere ca materialul folosit este ceramica, culoarea acestora este mult mai stabila decat in cazul celor de compozit. Deasemenea rezistenta lor la fracturare este mult mai mare.

Fatete dentare pret | ceramica pe zirconiu

Asemanatoare cu cele ceramice, fatetele dentare realizate pe suport de zirconiu reprezinta o varianta des utilizata de catre practicieni. Cu ajutorul acestui suport, fateta devine mai rezistenta, asigurand astfel necesarul de in ceea ce priveste rezistenta la fracturare. Pretul pentu acest tip de fatete dentare este mai ridicat decat in cazul fatetelor dentare ceramice. Acesta variaza intre 1000 lei si 1500 lei. Aceste tipuri de fatete dentare sunt printre cele mai rezistente atat la uzura mecanica cat si impregnarea cu coloranti.