Cat costa un implant dentar

Intrebarea ” Cat costa un implant dentar ? ” este adesea prima intrebare adresata specialistului. Pe buna dreptate, aceasta intrebare isi are legitimitate atunci cand vorbim, inca, de un serviciu medical costisitor. Pretul unui implant dentar variaza cel mai adesea in functie de producator. Avand in vedere ca sunt peste 300 de tipuri de implant dentar, pretul acestor produse variaza de la 3-4 sute de euro pana la mii de euro.

cat costa un implant dentar

Cat costa un implant dentar la Delta Clinic Dent ?

Pretul unui implant dentar la Delta Clinic Dent variaza intre 500 si 750 euro. In anumite conditii, cand servicul de implant dentar este inclus intr-o promotie, acesta scade pana la un minim de 270 euro. Acest pret scazut nu este “datorat” unei scaderi a calitatii actului terapeutic sau a implantului dentar folosit. El este datorat parteneriatelor pe care noi le putem realiza cu producatorii de implanturi dentare.

Pentru a afla daca acest serviciu este intr-o promotie in aceasta perioada te rugam sa accesezi sectiunea ” Promotii “. Astfel poti beneficia de de serviciul care te intereseaza. Daca in aceasta perioada serviciul de implant dentar nu este disponibil la promotie, ne poti contacta la numarul de telefon 0733 108 757.

Din ce este compus pretul unui implant dentar ?

Pentru a intelege mai bine de ce pretul unui implant dentar este inca unul ridicat trebuie sa intelegem din ce este compus pretul acestei manopere. In acest articol o sa incerc sa fiu succint referitor la componenetele unui implant dentar. Pentru mai multe informatii despre implant dentar puteti accesa sectiunea ” Implant dentar “. O sa enumar, in procente, cam care sunt componentele / etapele unui implant dentar.

  • 40% cost implant dentar efectiv
  • 20% cost tehnologiile necesare inserarii implantului dentar
  • 15% cost pregatirea echipei medicale
  • 35% cost coroana dentara

 Concluzii | Cat costa un implant dentar ?

Pretul unui implant dentar este dat atat de calitatile acestuia cat si de competentele echipei medicale. Atunci cand sunteti nevoiti sa apelati la aceasta procedura, este bine de stiut ca, costul implantului variaza undeva in jurul a 350 euro pentru un implant ieftin, 600 euro pentru un implant de calitate medie si peste 1000 de euro pentru un implant dentar de top.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>