Cabinete stomatologice


Delta Clinic Dent face parte din aceea categorie de cabinete stomatologice in care pacientul se simte ca la el acasa. Este important pentru noi, sa va putem oferi confortul si siguranta pe care o aveti intr-un mediu apropiat cum este propria casa. In acest sens am pus la dispozitia pacientilor o zona de citit, acces nelimitat la internet prin retea Wi-Fi.

Ca si in alte cabinete stomatologice, avem grija ca informatiile personale furnizate de tine sa ramana confidentiale. Acestea nu pot fi transmise catre terte persoane sau catre alte cabinete stomatologice decat cu acordul scris al pacientului.

Cu ce ne diferentiam de alte cabinete stomatologice

Avem grija ca ora la care esti programat, sa iti fie pe deplin dedicata tie. Desi in cele mai multe cazuri nu te punem sa astepti, sunt si situatii neprevazute in care programarea se poate decala. Pentru acele situatii ne cerem scuze anticipat.

Pentru ca timpul tau este pretios, programarile efectuate la Delta Clinic Dent sunt in perfecta armonie cu timpul tau liber. Putem face programari atat dimineata, inainte sa mergi la serviciu, la pranz cand majoritatea pot pleca pentru pauza de masa sau seara dupa orele de munca.

Serviciile stomatologice oferite de Delta Clinic Dent sunt croite pentru nevoile fiecaruia. Avem grija sa primesti toate informatiile neecesare legate de ce interventii urmeaza sa fie realizate.

solutii financiare cabinete stomatologice delta

Pentru ca stim ca sunt situatii cand in loc sa alegi ce este mai potrivit pentru nevoile tale, alegi ce este mai economic, am introdus ca si modalitate de plata, plata in rate prin Card Avantaj si Star BT. Tot odata pentru a veni in sprijinul tau am creeat abonamente stomatologice. Ne mandrim cu faptul ca, fata de alte cabinete stomatologice, putem oferii cel mai bun pret pentu abonamentele stomatologice.

Toate serviciile stomatologice vin insotite de Garantie Stomatologica, astfel certificam lucrul bine facut.