Aparat dentar safir

aparat dentar pret 2

Aparat dentar safir sau aparat dentar transparent

Fiecare braket aplicat pe dinte este realizat din safir. Pentru realizarea lui se folosesc tehnologii de ultima generatie in slefuirea si lustruirea lui. Odata aplicat pe dintii acesta devine aproape invizibil. Transparenta unui aparat dentar safir este obtinuta prin realizarea unei finisari exceptionale ale braketilor. Desi au caracteristici de forma asemanatoare cu braketi metalici sau cu cei ceramici, acestia se diferentiaza prin confortul la purtare.

aparat dentar safir |braket

Aparatul dentar transparent de safir este unul dintre cele mai folosite aparate dentare. Pe langa faptul ca ofera o eficienta maxima, acest aparat dentar asigura o estetica aproape impecabila. Un alt mare avantaj il reprezinta pretul aparatului dentar care este, in comparatie cu aparatele dentare invizibile, un pret redus.

Tratamentele ortodontice realizate cu acest tip de aparat dentar sunt intodeauna incununate de succes daca pacientul urmeaza instructiunile medicului dentist cu privire la frecventa sedintelor de activare, evitarea anumitor alimente, realizarea unei igiene optime.

Braketii folositi sunt realizati din crisale de safir prelucrate la temperaturi ridicate. In felul acesta se obtine o culoare cat mai apropiata de culoarea dintilor naturali. Pentru ca acesti braketi sunt foarte bine finisati, retentia alimentelor pe langa acestia este redusa, astfel se reduce riscul aparitiei cariilor.

Pretul aparatului dentar de safir, atunci cand acest serviciu nu este implicat intr-o promotie, este de 3500 lei. Plata se poate realiza fie integral la inceputul tratamentului, situatie in care se aplica o reducere de 10% , fie in rate prin folosirea uneia din variantele oferite la sectiunea de Solutii Financiare.

Etapele alicarii aparat dentar de safir sunt aceleasi ca la toate aparatele dentare fixe.

Avantaje aparat dentar safir.

  • este invizibil – asta inseamna ca de la o departare normala de vorbit este aproape imposibil de distins atunci cand este asociat si cu un arc metalic vopsit alb
  • braketii sunt realizati din safir, acesta fiind unul dintre cele mai dure materiale
  • este eficient ca si un aparat dentar metalic – aparatele dentare metalice avand cel mai ridicat grad de eficienta
  • are un pret accesibil – desi este mai scump decat un aparat dentar metalic sau unul ceramic, este cu mult mai economic fata de aparatele dentare fixe care se aplica pe partea orala a dintilor (aparat dentar Incognito sau aparat dentar STB )

 

Articole similare: