Aparat dentar metalic


 

aparat dentar pret

Acest tip de aparat ortodontic este printre primele tipuri de aparate dentare folosite, putin depasite tehnologic insa, in continuare utilizate de catre pacienti pentru a indrepta dintii. Folosirea lor inca reprezinta o alegere frecventa.

Avantaje aparat dentar metalic

  • pret aparat dentar metalic – este cel mai economic tip de aparat ortodontic fix. Pentru pacientii cu venituri reduse este o alegere foarte buna. Deasemenea este un aparat dentar perfec si pentru pacientii care nu vor sa investeasca multi bani  in aparat dentar ceramic sau safir.
  • aparat dentar rapid – desi este insestetic, aparatul dentar metalic ramane unul dintre cele mai eficiente tipuri de aparate ortodontice, acesta oferind cele mai rapide rezultate.

Dezavantaje aparat dentar metalic

este vizibil – braketii metalici sunt suficient de vizibili incat sa nu ofere o estetica multumitoare. Aplicarea acestora pe fata vestibula a dintilor prezinta un dezavantaj evident.

igienizare dificia – igienizarea dentara pentru purtatorii de aparat ortodontic fix este in general una dificila. Braketii aplicati pe dinti tind sa retentioneze alimente atat intre arc si dinte cat si imprejurul braketului, referitor la braketii metalici, acestia fiind mai voluminosi, tind sa retentioneze mai mult alimente.

Pret aparat dentar metalic este de 2500 lei. Acest serviciu poate beneficia de o reducere de pret atunci cand este implicat intr-o promotie sau atunci cand pacientul este eligibil pentru un discount.

Cabinetul nostru stomatologic ofera posibilitatea patii acestui serviciu si in rate fara dobanda. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa noastra din Bucuresti, Sector 3 str. Racari nr. 6A cam 8 sau la telefon 0733 108 757 .

 

Articole similare: