Albire dinti

Albirea dintilor in cabinet stomatologic. Pret, riscurii, rezultate.

 

Albire Dentara caz 2

Ce este albirea dentara?

Albirea dentara un proces prin care dintele isi modifica culoare de la nuanta natura la o nuanta mai deschisa. Acest procedeu se realizeaza pe doua planuri, la suprafata dintelui si in profunzimea acestuia. La suprafata se realizeaza, acasa, printr-un periaj corect realizat de doua ori pe zi ,iar in cabinet, prin detartraj, periaj si airflow. In profunzime se folosesc diferite substante de albit ( peroxid de carbamida sau peroxid de hidrogen ) pus in anumite cazuri un accelerator cum este lampa cu lumina ultravioleta.

Cine poate beneficia de albire dentara?

Aproape oricine. Albirea dintilor este o procedura sigura si fara efecte neplacute. Rezultatele sunt de cele mai multe ori spectaculoase de la prima sedinta. Exista si situatii cand albirea dentara nu se poate realiza, femeile insarcinate, copii sub 14 ani sau diverse situatii dentare. Cel mai simplu este sa va programati la o consultatie gratuita iar medicul stomatolog va va ajuta sa luati cea mai buna decizie.

Albirea dintilor, pret!

Pretul pentru albirea dentara variaza in functie de solutia cu care se face albirea dentara, de acceleratorul de albire daca acesta exista si de modalitatea aleasa, in cabinet sau acasa. Pretul pentru albirea dentara in cabinet este de obicei mai ridicat decat pretul pentru albirea dentara facuta acasa. Aceste doua tipuri de albiri dentare se deosebesc in principal prin eficienta, albirea dentara in cabinet fiind mult mai eficienta. In cabinetul nostru stomatologic pret albire dinti in cabinet cu lampa ZOOM este de 1000 lei iar pret albire dentara cu gutiere acasa este de 600 lei.

Albire dinti, riscuri.

Albirea dentara nu prezinta nici un risc ata timp cat este realizat corect. Albirea dentara nu este un procedeu invaziv din acest motiv dintii raman structural lafel ca si inainte. Rareori apare sensibilitate dentara in timpul interventiei. Studiile arata ca odata cu trecerea timpului dintele se remineralizeaza iar structura acestuia nu se modifica deloc. Conform statisticilor europene si americane 8 din 10 pacienti nu prezinta nici un fel de disconfort in timpul si dupa interventia de albire dentara.